Hulp van een aankoopmakelaar bij het aankopen van uw woning:

Een nieuwe woning kopen. Het kopen van een woning is niet iets wat u dagelijks doet. Bij het kopen van een woning komt veel kijken. De keuzes die u maakt zijn bepalend voor het woonplezier van een groot aantal toekomstige jaren.

Het wordt voor u dus goed afwegen. Gaat u een woning kopen of huren? Kiest u voor een nieuwbouwwoning of juist voor bestaande bouw? Wilt u in een rustig dorpje wonen of juist midden in een druk, gezellig centrum nabij diverse goede voorzieningen.

Persoonlijk advies

Deze keuzes zijn persoonlijk. Hier kan de aankoopmakelaar van Van der Heijden Makelaardij u goed advies in geven. Daarnaast brengt een nieuwe woning ook nieuwe financiële verantwoordelijkheden met zich mee. Wij kunnen u ook adviseren over uw hypotheek.

Uw makelaar biedt persoonlijk maatwerk, waarmee u valkuilen in de woningmarkt kunt ontlopen. Wij maken graag een afspraak met u, voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Aandachtige begeleiding door een aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar u graag bij het gehele traject van het vinden van uw nieuwe woning. Wij gaan met u mee naar de bezichtigingen en wijzen u op zaken die de verkopend makelaar wellicht minder aandacht geeft. Wij beoordelen de woning, de waarde van de woning, de staat van onderhoud, eventuele belemmerende bepalingen en de voor- en nadelen van de betreffende woning.

Daarnaast doen wij ook, in overleg met u, de onderhandelingen tijdens de aankoop. Als u een bod wil gaan uitbrengen en gaan onderhandelen, moet u op rationele gronden bepalen hoeveel u voor de woning wilt betalen en moet u uw gevoel en emoties even kunnen uitschakelen. Door het onderhandelen aan de aankoopmakelaar over te laten, hoeft u hier minder rekening mee te houden. Maar de uiteindelijke beslissing ligt uiteraard bij u.

Wat houdt een aankoopopdracht in?

  • Meegaan en inplannen van vervolgbezichtigingen.
  • Deskundig advies
  • Controle van de koopakte
  • Indien gewenst kunnen wij via een externe expert een bouwkundige keuring voor u laten doen.
  • Onderhandelingsstrategie
  • Controleren van de leveringsakte en nota van afrekening.
  • Aanwezigheid bij eindinspectie
  • Aanwezigheid bij notaris

Wilt u meer informatie over de aankoop van een woning of een afspraak? Neem dan snel contact met ons op.