Wij kunnen uw huis verhuren

Soms is het interessant om uw woning (tijdelijk) te verhuren. Zo voorkomt u hoge kosten als u bijvoorbeeld al een nieuw huis heeft. Dit klinkt gemakkelijk, maar bij het verhuren van een woning komt meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Aan de ene kant heeft u te maken met regels van de hypotheekverstrekker, aan de andere kant met bescherming van de huurders, maar ook wettelijke verplichtingen hierbij kunt u denken aan de Leegstandswetvergunning. En wat dacht u van het vinden van een goede huurder? Wij helpen en ondersteunen u bij het verhuren van uw woning met al deze zaken. Voor meer informatie loop gerust binnen op ons kantoor of neem contact met ons op.

Een periode overbruggen

Vaak gaan mensen die hun woning verkopen voor zekerheid en wachten met de aankoop van een nieuwe woning tot hun huidige woning verkocht is. Zodra de eigen woning verkocht is gaan ze pas op zoek naar een nieuwe woning. Een nieuwe woning kan zo gevonden worden, maar kan ook veel tijd in beslag nemen. De ideale woning moet natuurlijk wel beschikbaar zijn. Deze tijd overbruggen mensen vaak door het huren van een woning in de vrije sector.

Het huren van een woning is natuurlijk een stuk flexibeler dan het kopen van een woning. In deze tijd zie je steeds vaker dat mensen het fijn vinden om wat flexibeler te zijn. Dit zie je ook terug in de manieren van werken die momenteel erg populair is, denk hierbij aan zzp’ers en flexwerkers.

Begeleiding in het verhuren van een huis

Als makelaarskantoor zijn we actief in het begeleiden van particulieren, die hun woning willen verhuren. Daarnaast helpen we ook de mensen die op zoek zijn naar een huurwoning.

We zorgen voor een optimale aansluiting op de wensen van de klant, zorgen voor goede informatievoorzieningen en een professionele begeleiding.

Regelgeving bij de verhuur

Er is nogal wat regelgeving als je een woning voor lange tijd, of tijdelijk wil gaan verhuren. Ook heb je als eigenaar van het pand allerlei verplichtingen, deze verplichtingen nemen vaak extra activiteiten en kosten met zich mee.

Wij brengen voor u de mogelijkheden en risico’s in beeld en helpen u aan een waterdichte regeling, zodat u als eigenaar niet van het een in het ander komt. En natuurlijk helpen wij u een geschikte huurder te vinden voor uw woning.

Voor het maken van een afspraak of het ontvangen van meer informatie, neem contact met ons op.