Een huis verkopen? Wij weten hoe.

Het verkopen van een woning is niet iets dat u dagelijks doet. Om die reden is het onmisbaar dat u in zo’n belangrijk traject bij wordt gestaan door een professional, die hier wel dagelijks mee te maken krijgt. Van der Heijden makelaardij heeft hier al 44 jaar ervaring mee.

Wij begeleiden de kopers en verkopers op een professionele en persoonlijke manier bij het verkopen van een huis. Van de presentatie van de woning, bezichtigingen tot en met de notariële overdracht. U krijgt hierbij uw eigen verkoopmakelaar, die u begeleidt bij het verkopen van uw woning.

Wanneer u een huis wilt verkopen, kiest u uiteraard voor Van der Heijden Makelaardij en komen wij bij u thuis voor een oriënterend gesprek. Hierbij luisteren wij naar uw verwachtingen en wensen, informeren wij u uitvoerig over de te nemen stappen en geven we aan, wat wij voor u kunnen betekenen. Na het gesprek en een rondleiding door de woning geven wij een adviesvraagprijs af.

Het presenteren van een woning

Daarna presenteren wij uw woning op de woningmarkt. Wij zorgen voor een professionele brochure van uw woning en zorgen dat uw huis geplaatst wordt op onze site en die van Funda en hierdoor z.s.m. verkocht kan worden.

Wij verzorgen de bezichtigingen en onderhandelingen, dit in nauw overleg met u. Uiteraard streven wij ernaar, een zo goed mogelijke prijs uit te halen. Daarnaast hanteren wij het verkopen van een huis een No Cure No Pay, hiermee wordt bedoeld dat de makelaar alleen wordt betaald als hij de verkoop tot een goed eind heeft gebracht.

Veel tevreden klanten hebben, samen met ons, hun woning succesvol kunnen verkopen het afgelopen jaar. De ervaringen van onze klanten kunt u terugvinden op Funda.

Net even wat extra’s doen bij het verkopen van een huis

Een huis verkopen lukt vaak niet zomaar. Vaak moet je iets extra’s doen om op te vallen. Van der Heijden Makelaardij werkt samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in fotografie van woningen op professioneel niveau en tevens plattegronden van uw woning maken zodat uw woning op een uitstekende manier kan worden gepresenteerd op onze website en die van Funda. Met uw woning op de Funda site bereikt u 95% van de woningzoekenden.

Wij hebben ook een Facebooksite en Youtube kanaal waar wij regelmatig nieuwe woningen op plaatsen, zo kunt u deze advertentie of slideshow zelf ook op uw facebookpagina delen met uw vrienden, familie en relaties. De geïnteresseerden kunnen direct doorklikken naar de website, waar de volledige informatie te vinden is. Zo is het aanbod snel bij veel mensen bekend, wat de kans op snelle verkoop verhoogt.

Wilt u hier meer informatie over onze diensten bij de verkoop van een huis of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.