Laat u adviseren door een ervaring hypotheekadviseur

Heb je het huis gevonden waar je al zo lang naar op zoek bent en wil je weten hoeveel hypotheek je kan krijgen of welke hypotheek het beste bij jou past? Maak een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Een huis kopen is een grote financiële stap. Het is daarom verstandig om onafhankelijk en deskundig advies te ontvangen, zodat je een financieel plan krijgt dat perfect past bij je persoonlijke en financiële situatie. En die het voordeligst is op de lange termijn! Onze hypotheekadviseur kijkt naar je huidige woonwensen én naar je toekomstplannen. Onze financieel adviseur begeleidt en adviseert je van de eerste oriëntatie tot aan het bezoek aan de notaris.

Onafhankelijk

De hypotheekadviseur werkt volstrekt onafhankelijk, waarbij ze uitsluitend de belangen van de klant dient. Daarnaast profiteert de klant van de kennis die Van der Heijden makelaardij heeft van de lokale situatie. Dat kan vooral van groot belang zijn bij de afhandeling van alle formaliteiten rond het afsluiten van een hypotheek.
De 7 zekerheden
Hieronder is beschreven hoe wij werken. Daarmee weet je precies wat je van ze mag verwachten.

1. Hypotheekadvies dat exact past
2. Volkomen onafhankelijk
3. Duidelijk en transparant
4. We zoeken de optimale hypotheek met de scherpste prijs
5. Wij regelen alles voor je
6. Maximale zekerheid
7. Wij controleren je hypotheek voortdurend

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met de hypotheekadviseur van Van der Heijden Makelaardij