Jouw vertrouwde partner voor vastgoed in Best

Waarom kiezen voor een makelaar in Best?

Van der Heijden Makelaardij is dé makelaar in Best die jouw vastgoed dromen tot leven brengt. Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis, jouw woning wilt verkopen, of wilt investeren in vastgoed, wij staan voor je klaar. Met meer dan drie decennia aan ervaring in de branche, zijn wij jouw betrouwbare partner voor al jouw vastgoed behoeften.

Als je denkt aan vastgoedtransacties, vraag je je misschien af: “Waarom heb ik een makelaar nodig?” Het antwoord is eenvoudig: een makelaar is jouw gids in de complexe wereld van onroerend goed. In Best en omgeving is Van der Heijden Makelaardij de naam die bekend staat om zijn diepgaande lokale kennis en toewijding aan klanttevredenheid.

Lokale Expertise: Als een lokale makelaar kennen we Best als onze broekzak. We begrijpen de unieke kenmerken van de verschillende wijken, de marktdynamiek en de prijstrends.

Persoonlijke Aandacht: Bij Van der Heijden Makelaardij behandelen we elke klant als een individu. We luisteren naar jouw wensen, doelen en zorgen.

Onderhandelingsvaardigheden: Onderhandelen is een essentieel onderdeel van vastgoedtransacties. Onze ervaren makelaars hebben bewezen onderhandelingsvaardigheden om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt, of je nu koopt of verkoopt.

Volledig Dienstenpakket: Bij Van der Heijden Makelaardij bieden we een uitgebreid scala aan diensten, waaronder aankoopbegeleiding, verkoopadvies, taxaties, en vastgoedbeheer. Wat je behoeften ook zijn, we hebben de expertise om je te helpen.

Contact opnemen met jouw makelaar in Best?

We reageren altijd binnen één werkdag
Woningen in Best
Van der Heijden Makelaardij kantoor in Best
Van nieuwbouw tot bestaande bouw

Woningen in Best: Een divers aanbod

Best, gelegen in de provincie Noord-Brabant, biedt een diverse en aantrekkelijke vastgoedmarkt. Of je nu wilt wonen in het gezellige centrum, in een rustige buitenwijk, of op het platteland, Best heeft voor elk wat wils. Van gezinswoningen tot appartementen en van historische panden tot moderne nieuwbouw, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwbouwprojecten: Best is een gebied dat zich blijft ontwikkelen, met regelmatig nieuwe nieuwbouwprojecten. Als makelaar werken we nauw samen met gerenommeerde aannemers om je de nieuwste en meest aantrekkelijke nieuwbouwmogelijkheden te bieden.

Bestaande Bouw: Voor wie op zoek is naar karaktervolle woningen in gevestigde wijken, hebben we een breed scala aan bestaande bouwopties. Of je nu houdt van traditionele architectuur of moderne ontwerpen, we kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning.

We helpen je graag verder

Makelaardij op maat

Bij Van der Heijden Makelaardij begrijpen we dat vastgoed meer is dan alleen transacties; het gaat om het realiseren van jouw dromen en doelen. Of je nu jouw woning wilt verkopen voor de beste prijs, een nieuw hoofdstuk in je leven begint met de aankoop van een huis, of investeert in vastgoed voor de toekomst, wij zijn hier om je te begeleiden.

Als makelaar in Best hebben we een bewezen staat van dienst in het bieden van klantgerichte service, deskundig advies en succesvolle vastgoedtransacties. Ons doel is om jouw vertrouwen te verdienen en te behouden, zodat we jou kunnen blijven ondersteunen bij al jouw vastgoed behoeften.

Als je op zoek bent naar een makelaar in Best die jouw belangen voorop stelt, zoek dan niet verder dan Van der Heijden Makelaardij. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw vastgoeddromen. Samen zullen we jouw reis naar een nieuw thuis in Best beginnen.

Van der Heijden Makelaardij kantoor in Best
Makelaar in Best
Informatie opvragen

Ben je op zoek naar een makelaar in Best? Neem contact met ons op.

referenties

Wat onze klanten over ons geschreven hebben

We hebben een selectie gemaakt van referenties waar we het meest trots op zijn. Alle referenties zijn geschreven door geverifieerde klanten van Van der Heijden Makelaardij en zijn ingediend via de website van Funda.

Via de onderstaande button ga je naar de website van Funda waar je een overzicht krijgt van alle referenties die klanten over ons geschreven hebben. Lees deze gerust eens door om te zien hoe klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Geschreven op 14 augustus 2023

Heel goede kwaliteit van de diensten. Nakomen van alle afspraken. Alles in een gezellige sfeer. Goede kennis van de huidige markt. Perfecte prijsbepaling.

Geschreven op 19 april 2023

Zeer tevreden ben ik over het kantoor Van der Heijden Makelaardij. Zij hebben mij perfect begeleid en stonden zelfs in de weekenden en avonden altijd voor mij klaar. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een koopsom boven de vraagprijs. Hiervoor wil ik Jimmy van der Heijden dan ook bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

Geschreven op 25 januari 2023

Wij zijn heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Jimmy van der Heijden is ter zake kundig en staat altijd voor ons klaar. Zijn adviezen zijn heel waardevol waardoor het hele verkooptraject heel vlot is verlopen.

0
Aantal woningen verkocht
0
Aantal taxaties uitgevoerd
0
Ondersteund bij een aankoop
0
Gemiddeld aantal dagen te koop
0
Actieve zoekers in ons bestand

Liever meteen met een makelaar in Best spreken?

Neem contact op
0499 33 58 58

Jimmy van der Heiden & Ira Nanlohy

Waarom Van der Heijden Makelaardij?

  • Al sinds 1985 actief als makelaar
  • Gemiddelde verkooptijd van 14 dagen
  • We zijn bereikbaar van 9u tot 21u
  • Klanten geven ons een 9,5 op Funda