Over ons

Welkom bij Van der Heijden Makelaardij

Bij Van der Heijden Makelaardij is het onze passie om jouw vastgoed dromen waar te maken. Al sinds 1985 zijn wij de vertrouwde naam in de regio Best, waarbij we onze klanten met open armen verwelkomen en altijd met een glimlach te woord staan. Onze benadering is persoonlijk, vriendelijk en laagdrempelig – wij geloven dat vastgoedtransacties niet alleen om stenen en cijfers draaien, maar vooral om mensen.

Wie zijn wij

Al bijna vier decennia zijn wij verankerd in Best en de omliggende regio’s, zoals Eindhoven, Den Bosch en Vught. Onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, gecombineerd met een schat aan ervaring, stelt ons in staat om jou de best mogelijke begeleiding te bieden. Of je nu op zoek bent naar je eerste huis, een upgrade nodig hebt of je vastgoedportefeuille wilt uitbreiden, wij zijn er om je te ondersteunen.

Afgestemd op jouw behoefte

Bij Van der Heijden Makelaardij is elke klant uniek. We begrijpen dat geen twee vastgoed trajecten hetzelfde zijn en daarom stemmen we onze diensten af op jouw specifieke behoeften. Ons team van deskundige en enthousiaste makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van de reis, of het nu gaat om advies over de juiste prijsstelling, het vinden van de perfecte woning, of het onderhandelen van de beste deal.

Van der Heijden Makelaardij kantoor in Best
Van der Heijden Makelaardij kantoor
0
Aantal woningen verkocht
0
Aantal taxaties uitgevoerd
0
Ondersteund bij een aankoop
0
Gemiddeld aantal dagen te koop
0
Actieve zoekers in ons bestand
Waar het allemaal begon

De grondlegger van Van der Heijden Makelaardij

Quirinus van der Heijden, de grondlegger van Van der Heijden Makelaardij in Best, is een ware pionier in ons vak. Zijn onvergetelijke reis begon ruim 50 jaar geleden bij het makelaarskantoor Penners & Schoenmakers in ‘s-Hertogenbosch. Daar heeft hij niet alleen een schat aan ervaring opgedaan, maar ook zijn strepen verdiend door zich te certificeren als erkend beëdigd makelaar en taxateur in 1979.

Na deze leerzame periode, besloot Quirinus, begin jaren 80, om zijn eigen makelaardij op te richten in het prachtige monumentale pand aan de Spoorstraat in Best. En wat een avontuur is dat geworden! Zijn onderneming groeide uit tot een begrip in de regio Best en Eindhoven.

Zijn passie voor het vak werd overgedragen aan de volgende generatie. Zijn zoon Jimmy van der Heijden, met inmiddels 30 jaar ervaring in het vak, heeft het kantoor in Best met trots overgenomen van zijn vader. Het kantoor is nog altijd gevestigd in het prachtige pand, gelegen direct naast het station van Best. Zijn tweede zoon, Julian van der Heijden, heeft na 25 jaar ervaring, zijn eigen kantoor geopend in ‘s-Hertogenbosch, onder de naam VDH Wonen.

Wat Quirinus het meest vervult met trots, is dat zijn twee zonen met dezelfde gedrevenheid en passie als een echte makelaarsfamilie zijn doorgegaan met zijn geliefde beroep: de makelaardij.

Ondanks zijn rijke geschiedenis is Quirinus van der Heijden altijd betrokken gebleven bij de kantoren in Best en ‘s-Hertogenbosch als adviseur en taxateur. Zijn toewijding aan het vak is een inspiratie voor ons allemaal en dit zetten wij graag voort met dezelfde passie en vastberadenheid.

Quirinus van der Heijden

Quirinus van der Heijden
Even voorstellen

Het team van Van der Heijden Makelaardij en Novada

Jimmy van der Heijden

Jimmy is een gedreven makelaar met al ruim 29 jaar passie voor zijn werk. In zijn vrije tijd is hij vaak sportief bezig waaronder hardlopen en wielrennen.

Jimmy

Van der Heijden

Spoorstraat 1
5684 AA Best

Ira Nanlohy

Ira heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij en doet dit met veel liefde voor het vak. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de sportschool.

Ira

Nanlohy

Spoorstraat 1
5684 AA Best

Van der Heijden Makelaardij
Novada
Sandra Vriens

Sandra is de binnendienst medewerker voor Novada.

Sandra

Vriens

Spoorstraat 1
5684 AA Best

Thierry Vriens

Thierry is de eigenaar en financieel adviseur van Novada.

Thierry

Vriens

Spoorstraat 1
5684 AA Best

Gratis waardebepaling

Direct weten wat jouw woning waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan

referenties

Dit is wat onze klanten over ons geschreven hebben

Geschreven op 14 augustus 2023

Heel goede kwaliteit van de diensten. Nakomen van alle afspraken. Alles in een gezellige sfeer. Goede kennis van de huidige markt. Perfecte prijsbepaling.

Geschreven op 19 april 2023

Zeer tevreden ben ik over het kantoor Van der Heijden Makelaardij. Zij hebben mij perfect begeleid en stonden zelfs in de weekenden en avonden altijd voor mij klaar. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een koopsom boven de vraagprijs. Hiervoor wil ik Jimmy van der Heijden dan ook bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

Geschreven op 25 januari 2023

Wij zijn heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Jimmy van der Heijden is ter zake kundig en staat altijd voor ons klaar. Zijn adviezen zijn heel waardevol waardoor het hele verkooptraject heel vlot is verlopen.

Jimmy van der Heiden & Ira Nanlohy
Tips, ideeën & inspiratie

Lees alles over wonen in ons woonblog