We staan voor je klaar

Woning verkopen met vertrouwen

Bij Van der Heijden Makelaardij begrijpen we dat het verkopen van je woning een belangrijke beslissing is en soms ook spannend kan zijn. We staan daarom graag voor je klaar om je door dit proces te begeleiden.

Als je overweegt om je woning te verkopen, is vertrouwen in je makelaar essentieel. Bij Van der Heijden Makelaardij hebben we sinds 1985 een onberispelijke reputatie opgebouwd, en we zijn er trots op dat we al vele succesvolle transacties hebben afgerond. Onze betrouwbaarheid en integriteit zijn de hoekstenen van ons bedrijf en we zetten ons in om jouw belangen te behartigen bij elke stap van het verkoopproces.

Eén van de sleutels tot een succesvolle woningverkoop is kennis van de lokale markt. Ons team kent Best en de omliggende regio’s als geen ander. We begrijpen de unieke eigenschappen van elke buurt en kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste prijsstelling en marketingstrategie voor jouw woning. Met onze diepgaande lokale expertise zorgen we ervoor dat je het maximale uit je vastgoed investering haalt.

Jouw woning verkopen zonder zorgen en voor de juiste prijs?

Vul het formulier in en we nemen contact op
Van der Heijden Makelaardij kantoor
Van der Heijden Makelaardij kantoor in Best
Samen naar het beste resultaat

Onze aanpak en hoe wij jouw woning op de markt brengen

Bij Van der Heijden Makelaardij geloven we in persoonlijke aandacht. We begrijpen dat elke woning uniek is en elke verkoper andere behoeften heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw doelen en ontwikkelen we een verkoopstrategie die specifiek is afgestemd op jouw situatie. Of je nu snel wilt verkopen, op zoek bent naar de best mogelijke prijs, of advies wilt over het optimaliseren van je woning, we staan voor je klaar om je te begeleiden.

Het succesvol verkopen van een woning begint met effectieve marketing. Bij Van der Heijden Makelaardij hebben we een bewezen trackrecord in het creëren van aantrekkelijke marketingcampagnes die potentiële kopers aanspreken. We maken gebruik van professionele fotografie, videografie en promotionele materialen om jouw woning in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast maken we gebruik van online en offline kanalen om maximale zichtbaarheid te garanderen.

Onderhandeling en begeleiding

Onderhandelen en begeleiden van de verkoop

Ons ervaren team van makelaars is bedreven in onderhandelen. We streven ernaar om de best mogelijke voorwaarden voor jou te verkrijgen, of je nu een optimale verkoopprijs zoekt, soepele transactievoorwaarden wilt, of beide. We staan aan jouw zijde tijdens het onderhandelingsproces en werken samen met jou om jouw doelen te bereiken.

Het verkoopproces kan complex zijn, met veel juridische en administratieve aspecten. Bij Van der Heijden Makelaardij zorgen we ervoor dat je volledig geïnformeerd bent en begeleiden we je zorgvuldig door elke stap. Van de initiële aanbieding tot de laatste handtekening bij de notaris, we zijn er om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen bij het verkopen van jouw woning. Bij Van der Heijden Makelaardij zijn we gepassioneerd over vastgoed en toegewijd aan jouw succes. Samen kunnen we jouw vastgoed dromen waarmaken.

Van der Heijden Makelaardij kantoor in Best
Van der Heijden Makelaardij kantoor
In 3 stappen

Onze werkwijze uitgelegd

Stap 1

Voorbereiding en advies

Bij Van der Heijden Makelaardij begint het verkoopproces met een gedegen voorbereiding. Onze makelaars zullen je adviseren over de optimale verkoopstrategie voor jouw woning. Dit omvat het bepalen van een concurrerende verkoopprijs op basis van lokale marktanalyse en het identificeren van eventuele verbeteringen die je kunt aanbrengen om de waarde van jouw woning te verhogen. We zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over de stappen die je kunt nemen om je woning helemaal verkoop klaar te maken.

Stap 2

Effectieve marketing en onderhandeling

Nu je woning helemaal klaar is voor de markt, gaat Van der Heijden Makelaardij aan de slag om potentiële kopers aan te trekken. We creëren aantrekkelijke marketingcampagnes met professionele fotografie en promotionele materialen. We gebruiken zowel online als offline kanalen om de zichtbaarheid van je woning te vergroten en we raadplegen onze actuele lijst met actieve zoekers. Wanneer geïnteresseerde kopers zich aandienen, voeren we scherpe onderhandelingen om de beste voorwaarden voor jou te verkrijgen.

Stap 3

Afsluiting en begeleiding

Wanneer er een kopende partij is gevonden en de deal is gesloten, staat Van der Heijden Makelaardij uiteraard nog steeds aan jouw zijde. We begeleiden je zorgvuldig door het afsluitingsproces, inclusief alle juridische en administratieve aspecten zodat je exact weet waar je aan toe bent. We zorgen ervoor dat alle documentatie correct wordt afgehandeld en dat de overdracht soepel verloopt. Ons doel is om het verkoopproces zo stressvrij en efficiënt mogelijk te maken voor jou. Ook na de verkoop staan we graag voor je klaar als je nog vragen hebt.

Gratis waardebepaling

Direct weten wat jouw woning waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan

referenties

Wat onze klanten over ons geschreven hebben

We hebben een selectie gemaakt van referenties waar we het meest trots op zijn. Alle referenties zijn geschreven door geverifieerde klanten van Van der Heijden Makelaardij en zijn ingediend via de website van Funda.

Via de onderstaande button ga je naar de website van Funda waar je een overzicht krijgt van alle referenties die klanten over ons geschreven hebben. Lees deze gerust eens door om te zien hoe klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Geschreven op 14 augustus 2023

Heel goede kwaliteit van de diensten. Nakomen van alle afspraken. Alles in een gezellige sfeer. Goede kennis van de huidige markt. Perfecte prijsbepaling.

Geschreven op 19 april 2023

Zeer tevreden ben ik over het kantoor Van der Heijden Makelaardij. Zij hebben mij perfect begeleid en stonden zelfs in de weekenden en avonden altijd voor mij klaar. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een koopsom boven de vraagprijs. Hiervoor wil ik Jimmy van der Heijden dan ook bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

Geschreven op 25 januari 2023

Wij zijn heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Jimmy van der Heijden is ter zake kundig en staat altijd voor ons klaar. Zijn adviezen zijn heel waardevol waardoor het hele verkooptraject heel vlot is verlopen.

0
Aantal woningen verkocht
0
Aantal taxaties uitgevoerd
0
Ondersteund bij een aankoop
0
Gemiddeld aantal dagen te koop
0
Actieve zoekers in ons bestand

Ontvang de juiste prijs voor jouw woning

Neem contact op
0499 33 58 58

Jimmy van der Heiden & Ira Nanlohy

Waarom Van der Heijden Makelaardij?

  • Al sinds 1985 actief als makelaar
  • Gemiddelde verkooptijd van 14 dagen
  • We zijn bereikbaar van 9u tot 21u
  • Klanten geven ons een 9,5 op Funda