De reis naar jouw droomwoning

Laat ons jouw perfecte droomwoning vinden

Bij Van der Heijden Makelaardij begint de reis van het aankopen van jouw droomwoning met het vinden van het perfecte thuis. Onze makelaars zijn hier om je te begeleiden op deze opwindende ontdekkingsreis.

Bij Van der Heijden Makelaardij begrijpen we dat het aankopen van een woning een belangrijke stap in je leven is. Samen met jou kijken we naar de opties en mogelijkheden om je te helpen bij het vinden van jouw ideale droomwoning. Met onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en onze toewijding aan jouw wensen, ben je bij ons in goede handen.

Wanneer je besluit om een woning aan te kopen, kun je vertrouwen op Van der Heijden Makelaardij voor persoonlijke begeleiding. We luisteren naar jouw wensen, eisen en dromen voor jouw nieuwe thuis en gebruiken onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt om woningen te vinden die bij jou passen. Onze deskundige makelaars hebben hun vingers aan de pols van de vastgoedmarkt en kunnen je adviseren over welke buurten en eigendommen het beste aansluiten bij jouw levensstijl en budget. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een vrijstaande woning, appartement of een investeringsobject, wij helpen je graag om jouw droomwoning te vinden.

Op zoek naar die perfecte droomwoning en staat er niks tussen ons aanbod?

Vul het formulier in en we nemen contact op
Van der Heijden Makelaardij kantoor
Van der Heijden Makelaardij kantoor in Best
Deskundige onderhandeling en aankoop

De onderhandelingsfase van jouw droomwoning

Eenmaal het juiste huis gevonden, is het tijd om over te gaan tot de onderhandelingsfase. Van der Heijden Makelaardij heeft een uitstekende staat van dienst in het veiligstellen van droomwoningen voor onze klanten. We zullen namens jou scherpe onderhandelingen voeren om de beste prijs en voorwaarden te garanderen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen je nieuwe huis kunt betreden.

Ons ervaren team beheert het hele aankoopproces, inclusief onderhandelingen en inspecties, zodat je je kunt concentreren op het realiseren van je droomwoning. We nemen de druk weg en zorgen ervoor dat je op de juiste weg bent naar jouw nieuwe thuis.

Aankoopbegeleiding van begin tot einde

De weg naar de aankoop van jouw droomwoning

Wanneer je met Van der Heijden Makelaardij samenwerkt om een woning aan te kopen, ontvang je meer dan alleen assistentie bij de zoektocht en onderhandelingen. We bieden volledige begeleiding om ervoor te zorgen dat je bij iedere stap van het proces zelfverzekerd bent.

Het aankoopproces omvat veel juridische en administratieve aspecten die zorgvuldige aandacht vereisen. Onze makelaars zullen ervoor zorgen dat alle documentatie correct wordt afgehandeld, inclusief contracten en inspectieverslagen. We werken nauw samen met notarissen en andere professionals om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Zodra de overeenkomst is bereikt, blijven we je begeleiden tot de laatste handtekening bij de notaris. We zorgen ervoor dat de overdracht van eigendom zonder problemen verloopt, zodat je met vertrouwen de sleutels van jouw nieuwe droomwoning in handen kunt nemen.

Bij Van der Heijden Makelaardij ben je niet alleen een koper, maar een gewaardeerde klant. We staan aan je zijde gedurende het hele aankoopproces en daar voorbij, om ervoor te zorgen dat je droomwoning werkelijkheid wordt zonder zorgen.

Van der Heijden Makelaardij kantoor in Best
Van der Heijden Makelaardij kantoor
In 3 stappen

Onze werkwijze uitgelegd

Stap 1

Zoektocht en advies

Wanneer je op zoek bent naar jouw ideale woning, helpt Van der Heijden Makelaardij je met de eerste stap; het vinden van de perfecte woning op de perfecte locatie. Kortom, jouw droomwoning. Onze makelaars luisteren naar jouw wensen en behoeften en gebruiken hun uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt om je te begeleiden naar huizen die aan jouw criteria voldoen. We voorzien je van gedegen advies over de beschikbare opties, de buurt en prijzen. We delen waardevolle inzichten zodat je bij iedere stap goed geïnformeerd bent.

Stap 2

Onderhandeling en aankoop

Eenmaal het juiste huis gevonden, is het tijd om de onderhandelingen te starten. Bij Van der Heijden Makelaardij hebben we ruime ervaring in het onderhandelen over vastgoedtransacties. We streven ernaar om de best mogelijke voorwaarden te verkrijgen en zorgen ervoor dat je een eerlijke prijs betaalt. We begeleiden je door het hele aankoopproces, inclusief inspecties en juridische procedures. We nemen de leiding in het onderhandelingsproces en zorgen ervoor dat jouw belangen worden behartigd.

Stap 3

Afsluiting en begeleiding

Zodra de overeenkomst is bereikt, blijven we je ondersteunen tot de laatste handtekening en daar voorbij. We zorgen ervoor dat alle documenten correct worden afgehandeld en dat de overdracht naadloos verloopt. Onze missie is om jouw aankoopproces zo stressvrij en succesvol mogelijk te maken. We bieden uitgebreide begeleiding bij het afronden van de aankoop, inclusief juridische en administratieve aspecten. We loodsen je door iedere stap en zorgen ervoor dat de aankoop van jouw droomwoning vlekkeloos verloopt.

Meld je aan voor een woning zoekopdracht

Bespaar tijd en laat ons jouw droomwoning vinden!

referenties

Wat onze klanten over ons geschreven hebben

We hebben een selectie gemaakt van referenties waar we het meest trots op zijn. Alle referenties zijn geschreven door geverifieerde klanten van Van der Heijden Makelaardij en zijn ingediend via de website van Funda.

Via de onderstaande button ga je naar de website van Funda waar je een overzicht krijgt van alle referenties die klanten over ons geschreven hebben. Lees deze gerust eens door om te zien hoe klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Geschreven op 14 augustus 2023

Heel goede kwaliteit van de diensten. Nakomen van alle afspraken. Alles in een gezellige sfeer. Goede kennis van de huidige markt. Perfecte prijsbepaling.

Geschreven op 19 april 2023

Zeer tevreden ben ik over het kantoor Van der Heijden Makelaardij. Zij hebben mij perfect begeleid en stonden zelfs in de weekenden en avonden altijd voor mij klaar. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een koopsom boven de vraagprijs. Hiervoor wil ik Jimmy van der Heijden dan ook bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

Geschreven op 25 januari 2023

Wij zijn heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Jimmy van der Heijden is ter zake kundig en staat altijd voor ons klaar. Zijn adviezen zijn heel waardevol waardoor het hele verkooptraject heel vlot is verlopen.

0
Aantal woningen verkocht
0
Aantal taxaties uitgevoerd
0
Ondersteund bij een aankoop
0
Gemiddeld aantal dagen te koop
0
Actieve zoekers in ons bestand

Koop jouw droomwoning voor de beste prijs

Neem contact op
0499 33 58 58

Jimmy van der Heiden & Ira Nanlohy

Waarom Van der Heijden Makelaardij?

  • Al sinds 1985 actief als makelaar
  • Gemiddelde verkooptijd van 14 dagen
  • We zijn bereikbaar van 9u tot 21u
  • Klanten geven ons een 9,5 op Funda