Het betreft hier een goed ingedeelde en zeer betaalbare tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke goede woonlocatie in de wijk de “Hoge Akker”.

Type woning: Tussenwoning
Bouwjaar: 1963
Perceel oppervlak: 170 m²
Woonoppervlak: 94 m²
Inhoud: 285 m³

U betreedt de woning via de entree waar u komt in de hal met kelderkast en toiletruimte. Woonkamer met een houten vloer. Afzonderlijke keuken met een eenvoudige keukeninrichting. Circa 10 meter diepe achtertuin met een afsluitbare achterom en toegang tot de stenen berging. Op de 1e verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, badkamer en overloop. Middels vaste trap te bereiken zolderetage met een voorzolder welke toegang biedt tot de ruime zolderkamer.

De woning is gelegen op korte afstand van diverse goede voorzieningen als winkelcentra, scholen, recreatie, sportaccommodaties, NS station, Eindhoven Airport en belangrijke uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Voor een interne bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met tegelvloer, deels behangen en deels houten platen wanden en schuurwerk plafond. De hal is voorzien van een kelderkast, die zich onder de trapopgang bevindt. In de kelderkast bevindt zich de meterkast welke is voorzien van 3 lichtgroepen.
Toilet, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Woonkamer, met houten planken vloer, deels schuurwerk wanden, deels houten platen en deels behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze doorzon woonkamer geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen.
Dichte keuken, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte keukeninrichting met rvs aanrechtblad en 1 rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling. Middels een deur heeft men vanuit de keuken toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar via een dichte trap, met betonvloer, deels schuurwerk en deels beton emaille wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Vanuit deze slaapkamer heeft men uitzicht op de achtertuin en is voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde met uitzicht op het straatbeeld, betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Badkamer, geheel betegeld en met kunststof schrootjes plafond. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douchehoek.

2E VERDIEPING:
Voorzolder, bereikbaar middels een dichte trap. Met betonvloer, deels schuurwerk wanden en kunststof schrootjes en houten dakbeschot.
Zolderkamer met een betonvloer, behangen wanden en behangen plafond. Deze slaapkamer is voorzien van twee dakvensters.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, circa 16 meter diep, gelegen op het noordoosten. Voorzien van houten schuttingen en een houten poort naar het achterpad. In de tuin staat een berging met een betonvloer, metselwerk wanden en houten plafond. De berging is voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
* Het betreft hier een traditioneel gebouwd woonhuis met betonnen verdiepingsvloeren en een houten kapconstructie met pannen gedekt.

* De woning is gelegen op korte afstand van diverse goede voorzieningen als:
– Treinstation 5 minuten fietsen 1.33 km
– Bushalte 5 minuten lopen 0.39 km
– Centrum 5 minuten fietsen 1.32 km
– Snelweg op/afrit 2 minuten rijden 1.11km
– Supermarkt 6 minuten lopen 0.42 km
– Kinderopvang 3 minuten lopen 0.18 km
– Basisonderwijs 9 minuten lopen 0.74 km
– Voortgezet onderwijs 9 minuten fietsen 2.43 km